Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2010, 17:43
bebeto napisał(a):Wyświetl post
Nagle Jovanić winny porażki z Karabachem Litości... Pawełek za to cudnie "gra" na przedpolu.
Żurawski zrugał go ale nie wiem za co. W tej sytuacji nie widziałem powodu dla którego miał by wychodzić z bramki.To obrona nie wygrała główki na dwudziestym metrze ,konsekwencją był strzał-NIECELNY-a ten pojechał po nim jak po burej suce.

Napisałem dlaczego Żurawski opierdalał Jovanića - z tego nie wynika że Pawełek jest lepszym/gorszym bramkarzem polemisto! Bo to że Jovanic stoi na linii jak koł to jego słabość którą powinien wyeliminować, za to Pawełek ma inne wady, jest "elektrycznym" bramkarzem i często brak mu kleju w rękach, ale na przedpolu gra mimo wszystko lepiej niż Jovanić. Po prostu mamy dwóch bramkarzy jakich mamy. Pawełek babole przeplata świetnymi interwencjami i Jovanić który jest spokojny ale boi się walczyć na przedpolu.

PS
A ile było śmiechu i szyderstwa jak pisałem że Wilk to dobry piłkarz kiedy do nas przychodził. Tak, Wilk to wirtuoz nie jest ale jak nadrobi braki kondycyjne to może wygryźć Sobola. (gdzie są ci "znawcy" co to meczów Korony nie oglądają i Wilka no namem nazwali?)
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 21.08.2010 o godz. 17:46.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...