Wyświetl pojedynczy post
borsuk
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2010, 17:32
Na gorąco. Podkreślam - na gorąco:

Na plus:
Czarek Wilk - na przekór wszystkim, którzy przezwali go "no namem". Nie zagrał tak jak Sobol w szczytowej formie ale ja wierze, że jeszcze przyjdą dla niego takie, może lepsze, mecze.
Gordan Bunoza - o dziwo. Byłem załamany po jego pierwszych meczach w Wiśle. Jednak co robi gra u boku profesora Clebera. Mam nadzieje, że Clebi da się namowic i pogra jeszcze troche w Wiśle zeby Bunoze poduczyl rzemiosla stopera.
Maciek Żurawski - za jego postawe po meczu z Ruchem i za dzisiejszy mecz. Nie ta forma co 5 lat temu, nie ta szybkosc ale zagral jak na kapitana przystalo. Moze powinien nim zostac na dluzej. Moze to on powinien trzymac szatnie za "twarz".
Dragan Paljic - ale chyba tylko za bramke bo poza tym kiepskie dosrodkowania. Kilka razy probowali z Riosem fajnych zagran ale tylko probowali.

Na minus:
Milan Jovanic - jesli nie zacznie grac na przedpolu to po co nam taki bramkarz?
Patryk Małecki - głównie za pyskowki i machanie rekami. Energie ktora sytracil na to w tym meczu powinien wlozyc w gre. I czesciej zamiast na pilke powinien patrzec na sytuacje na boisku.

Ogólnie: wyświechtane zdanie "ciesza trzy punkty" ale tez charakter jaki pokazali pilkarze. Jeszcze kiepska dynamika, nie zgrane schematy przez co zadnych plynnych akcji ale upor i cwiczenia i rozmowy taktyczne w tygodniu daly efekt.