|
Ja p i e r d o l e !!! Ludzie wiadomo ,że wszystko weryfikuje boisko. Wiadomo ,że sam trener choćby najlepszy to bez wsparcia zaplecza nic nie zrobi. Mam nadzieję ,że Ci dwaj Holendrzy to przychodzą tutaj popracować dłużej i ich (czyt. Cupiała) priorytetem nie będą tylko wyniki i sukcesy ale nade wszystko BUDOWA SYSTEMU ,który zacznie plonować za jakiś czas , trwałego na lata. Nam nie trzeba wielkiego nazwiska po tylko aby gwiazdory j e b a n e , zwolniły go po dwóch tygodniach. Nam potrzeba wyrobnika , misjonarza , człowieka ,który nauczy "czytać i pisać".... Polscy piłkarze to p i e p r z o n e niedorozwoje i trzeba niestety uczyć ich w wieku 25 lat tego co normalny trenujący chłopiec w Holandii potrafi mają lat 12....A czego żaden klaun PMS-owy nie nauczy.... Majewski , Smuda, Kasperczak, Michniewicz, Zieliński , Janas... Śmiech na sali w Polsce nie ma trenerów są tylko PMSy. Jeżeli jakikolwiek właściciel polskiego klubu chce na poważnie zająć się piłką to w pierwszej kolejności powinien trzymać z daleka od siebie PMSy...
Radomski mówi ,że nasz nowy trener to nie jest taki HARDWORK chłopak... ,że zajęcia z piłkami...,że zabawa. Niedoczekanie... Jestem pewny ,że już po pierwszym treningu gdzie nasze Zidany wykonają minimum z minimum tego co robią zawodowcy na Zachodzie, już będą kręcić k u r w a nosami ,że są zmęczeni a w p i z d ę podłym s u k i n s y n o m. Konfucjusz mówił - ludzi można zmienić przez kary albo obyczaje... P i e r d o l n i e z bandą amatorów do niczego nie będzie prowadzić....
Ostatnio edytowane przez Bronex : 21.08.2010 o godz. 15:29.
|