Mar85 napisał(a):

Może sam się zgłosisz na trenera Piłka to pieniądze, jak się nie ma pieniędzy to się w to nie bawi, ale pieniądze są ze sprzedaży graczy...rozumiesz dociera to do Ciebie że ta kasa gdzieś jest i gówno mnie obchodzi czy poszła do kieszeni Basałaja, Cupiała, a dodatkowo pieniądze są wydawane na kontrakty takich zawodników jak Łobo i inni przepłacani, więc zamknij się sam...potem jak Wisła dostaje baty to płaczesz...przez takich jak wy klub robi kazdego bo zaakceptujcie wszystko...
|
Czlowieku rozumiem twoje rozgoryczenie ale piszesz chyba zbyt spontanicznie bez przemyslenia tego dwa razy.
Niechce i nie obrazam nikogo ale obudzmy sie trener z naprawde gornej polki nie przyjdzie do klubu takiego jak wisla bynajmniej dzisiaj tylko z powodu bo taki trener pierwsze zastrzega sobie np budzet na wysokosci minimum 10 mln euro w zwyz na jedno okienko transferowe plus wysoka gaza miesiecznie plus caly sztab ktory zarabia duzo.
Wiem chcialbym sam takiego trenera ale popatrzmy realnie gdzie my jestesmy a gdzie europa trzeba znalesc miejsce w szeregu ale caly czas pracowac i piac sie do przodu i mam taka adzieje ze ten trener dostanie szanse i bedzie lepiej jak nie w tym sezonie to w nastepnym.
Niestety wszystkie dobre wyniki przychodza po ciezkiej pracy to nie totot lotek jest tak samo jak w zyciu trzeba pracowac ciezko na kazde dobre wyniki.