Wyświetl pojedynczy post
arbuz
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2010, 14:34
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Może sam się zgłosisz na trenera Piłka to pieniądze, jak się nie ma pieniędzy to się w to nie bawi, ale pieniądze są ze sprzedaży graczy...rozumiesz dociera to do Ciebie że ta kasa gdzieś jest i gówno mnie obchodzi czy poszła do kieszeni Basałaja, Cupiała, a dodatkowo pieniądze są wydawane na kontrakty takich zawodników jak Łobo i inni przepłacani, więc zamknij się sam...potem jak Wisła dostaje baty to płaczesz...przez takich jak wy klub robi kazdego bo zaakceptujcie wszystko...

Czlowieku rozumiem twoje rozgoryczenie ale piszesz chyba zbyt spontanicznie bez przemyslenia tego dwa razy.

Niechce i nie obrazam nikogo ale obudzmy sie trener z naprawde gornej polki nie przyjdzie do klubu takiego jak wisla bynajmniej dzisiaj tylko z powodu bo taki trener pierwsze zastrzega sobie np budzet na wysokosci minimum 10 mln euro w zwyz na jedno okienko transferowe plus wysoka gaza miesiecznie plus caly sztab ktory zarabia duzo.

Wiem chcialbym sam takiego trenera ale popatrzmy realnie gdzie my jestesmy a gdzie europa trzeba znalesc miejsce w szeregu ale caly czas pracowac i piac sie do przodu i mam taka adzieje ze ten trener dostanie szanse i bedzie lepiej jak nie w tym sezonie to w nastepnym.

Niestety wszystkie dobre wyniki przychodza po ciezkiej pracy to nie totot lotek jest tak samo jak w zyciu trzeba pracowac ciezko na kazde dobre wyniki.
Odpowiedz cytując