Mar85 napisał(a):

Tak widziałem jak pracuje...z drużyny z 3 miejsca zrobił drużynę przeciętną(1)....dostawał baty w LE, wtedy Puchar Uefa (2), fakt jest młody i jak mówią w holandii perspektywiczny ale czy nam taki trener jest potrzebny(3) Nie!!! Tu trzeba kogoś z dużym ego, czy wy tego nierozumiecie, tak aby najsłabsze ogniwa wyleciały, koleś nie ma żadnych znaczących osiągnięc a pracuje jako trener 10 lat! Niby tam awansował z 2 ligi do Eredivise i to chyba jego jedyny plus. Kolesieostwo trwa dalej, Vlakx przekonał żeby kumpla posadzić i tyle. My mamy takie bagno i tak słabych kopaczy co im się biegac nie chce że taki trener jest zbyt dużym ryzykiem.
|
1) zamiast pisac takie farmazony sprawdziłbyś lepiej czy rzeczywiście ta Breda to trzecia siła holenderskiej piłki... bo ja sprawdziłem 7 ostatnich sezonów i tylko dwa razy byli na 3 miejscu (oba pod wodzą poprzednika Maaskanta), poza tym miejsce 8 (które zajął Maaskant) było ich najlepszym wynikiem w tym czasie.
2) Rozumiem, że dla Ciebie rozj**anie drużyny z Azerbejdżanu, rozbicie Polonii Warszawa jest niczym w porównaniu z Naszymi 'popisami' ? OK, przegrał wysoko z Villarreal, ale jakby nie patrzec dla Nas Villarreal to nieosiągalne marzenie (w sensie dojścia do tej fazy rozgrywek.
3) Rozumiem, że 43-letni Petrescu czy 45-letni Jimenez to nie są młodzi trenerzy. Oni jako jedyni mogą ogarnąc to towarzystwo, bo tak uznała forumowa gawiedz, tak?
Trafił nam się trener, który od kilku lat pracował w Holandii, ma opinie człowieka który oczekuje pracy od zawodników ale forumowicze nie słyszeli o nim i to decyduje że na starcie jest skreślony... Ludzie, ogarnijcie się !!! Wreszcie zatrudniono trenera z zagranicy, do tego jest dyrektor sportowy z którym będzie mu się dobrze współpracowac, może to się przełoży na organizację tego klubu, o samej grze Wisły nie spomnę a Wy jeszcze macie problemy.