Wyświetl pojedynczy post
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2010, 12:31
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Tak widziałem jak pracuje...z drużyny z 3 miejsca zrobił drużynę przeciętną(1)....dostawał baty w LE, wtedy Puchar Uefa (2), fakt jest młody i jak mówią w holandii perspektywiczny ale czy nam taki trener jest potrzebny(3) Nie!!! Tu trzeba kogoś z dużym ego, czy wy tego nierozumiecie, tak aby najsłabsze ogniwa wyleciały, koleś nie ma żadnych znaczących osiągnięc a pracuje jako trener 10 lat! Niby tam awansował z 2 ligi do Eredivise i to chyba jego jedyny plus. Kolesieostwo trwa dalej, Vlakx przekonał żeby kumpla posadzić i tyle. My mamy takie bagno i tak słabych kopaczy co im się biegac nie chce że taki trener jest zbyt dużym ryzykiem.
1) zamiast pisac takie farmazony sprawdziłbyś lepiej czy rzeczywiście ta Breda to trzecia siła holenderskiej piłki... bo ja sprawdziłem 7 ostatnich sezonów i tylko dwa razy byli na 3 miejscu (oba pod wodzą poprzednika Maaskanta), poza tym miejsce 8 (które zajął Maaskant) było ich najlepszym wynikiem w tym czasie.
2) Rozumiem, że dla Ciebie rozj**anie drużyny z Azerbejdżanu, rozbicie Polonii Warszawa jest niczym w porównaniu z Naszymi 'popisami' ? OK, przegrał wysoko z Villarreal, ale jakby nie patrzec dla Nas Villarreal to nieosiągalne marzenie (w sensie dojścia do tej fazy rozgrywek.
3) Rozumiem, że 43-letni Petrescu czy 45-letni Jimenez to nie są młodzi trenerzy. Oni jako jedyni mogą ogarnąc to towarzystwo, bo tak uznała forumowa gawiedz, tak?

Trafił nam się trener, który od kilku lat pracował w Holandii, ma opinie człowieka który oczekuje pracy od zawodników ale forumowicze nie słyszeli o nim i to decyduje że na starcie jest skreślony... Ludzie, ogarnijcie się !!! Wreszcie zatrudniono trenera z zagranicy, do tego jest dyrektor sportowy z którym będzie mu się dobrze współpracowac, może to się przełoży na organizację tego klubu, o samej grze Wisły nie spomnę a Wy jeszcze macie problemy.
Odpowiedz cytując