Ja się ciesze Na początku [po przeczytaniu osiągnięć] trochę mnie zmroziło (Zwłaszcza po napaleniu się na Simeone i Jimeneza) Ale na szczęscie przyszło otrzeźwienie!
W końcu co znaczy w Europie Wisła? I cała Polska liga? Zresztą to gość z dużym doświadczeniem, i jak mówi Iwanow dobry wybór warto mu zaufać! Ja się cieszę bo widać, że będzie duet trener - dyr, sportowy, którzy mają współpracować i od nich ma zacząć się budowanie Wielkiej Wisełki (A nie Skorża - Bednarz). Myśle że może się gość sprawdzić, ale okaże się w przyszłym sezonie jak grają nasi po oczyszczeniu składu i solidnie przepracowanej przerwie zimowej!
Ja mu daje kredyt zaufania bo zapachniało profesjonalizmem

Jakoś ten nowy trener, dyrektor, stadion dobrze wygląda - nawet marketingowo może Marka Wisła znów będzie świecić w lidze! (Bo w moim sercu zawsze świeci )
Ponoć mają być też transfery poza Bonetto, ktoś wspomina nieoficjalnie (na innym forum)że może nam urwac dwóch zawodników ze starego swojego zespołu - bo mają kłopoty finansowe no ale to plotki, więc spokojnie.
Jestem pełna wiary
Chciałabym by był dziś na meczu i oglądał nasz gwiazdki może będzie to kolejny impuls by coś pokazali