Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2010, 11:17
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie Basałaj już może pakować się...został zatrudniony trener przeciętny wręcz słaby...czym on ma zmobilizować nasze Panienki do pracy? Nawet kariery piłkarskiej nie ma olśniewającej...wolałbym Simeone nie mówiąc o Jeminezie....koleś nie ma autorytetu...niestety to jest upadek naszego klubu...Odra Opole zatrudniła kiedyś podobnego fachowca...zwykłego kolesiostwo, jak w poniedziałek ten cały Vlakx czy jak mu tam zostanie dyr. sportowym to świadczy że zatrudnił sobie kolegę, a pieprzenie Basałaja że dokona najlepszego wyboru można włożyć między bajki...tu trzeba było zatrudnić kogoś z nazwiskiem tj np. Polonia Warszawa ma Bakero. Nie dość że koleś nic w trenerce nie osiągnął to nie ma żadnych przesłanek że ma iść to wszytsko ku lepszemu...dla mnie jest to wielki błąd!
Rozumiem ze Maradona by ich zmobilizował nazwiskiem?
Rozumiem ze nasi piłkarze, to zmanierowane piłkarskie gwiazdy, które osiągnęły tak dużo, że cieżko znaleźć dla nich motywacje?

No ....a

Teraz chłopie przedstaw mi swoje argumenty. Dlaczego Basałaj ma sie pakowac, co znaczy przeciętny trener wręcz słaby w 67 lidze świata, Opowiedz mi o karierze piłkarskiej Mourinho..

Bakero ? BAKERO? moze Gascoigne co?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując