Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2010, 10:29
Bielau napisał(a):Wyświetl post
Właśnie ogłądałem na Orange Sport krótki materiał o Robercie. Wypowiadał się m.in. Bożydar Iwanow(przedstawiony jako komentator ligi holenderskiej, nie wiem bo nie oglądam Polsat Sport) który twierdzi, że to jest doskonały ruch. Mówił, że Maaskant w Holandii uważany jest za jedną z nadziei holenderskiech trenerów, świetnie potrafi przygotować zespół taktycznie, fizycznie oraz ma pomysł na grę. Wierzę, że tak będzie!
No to wypada wierzyć w to co mówi specjalista w Orange TV. Ja nie niewiele wiem o lidze holenderskiej, ale jeśli facet ma dobrą opinię to dobrze dla Wisły. Jakoś nie jestem zaskoczony, bo skoro dyrektor sportowy miał być z Holandii to jakoś tak czułem że z tamtąd będzie i trener. No cóż, pozostaje życzyć tylko powodzenia nowemu trenerowi
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując