Wyświetl pojedynczy post
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2010, 08:21
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Wszystko wskazuje na to że nakopią nam do dupy - racjonalnych nadziei na wygraną nie ma bo nie może być.Jedyne pocieszenie jest takie że wczoraj Amica też była skazywana na pożarcie i nic nie przemawiało za nimi a jednak udało im się wygrać.
Być może też strzelimy szybko gola i potem jakoś to pójdzie ale ja osobiście tego meczu nie widzę - liczyłem na w miarę przyzwoitą grę w Chorzowie i się totalnie przeliczyłem więc w Łodzi nie liczę na nic dobrego
Chavez ma juz papiery wiec na pewno zagra - tak jak powiedział Kulawik tylko mecz pokaze czy jest zgrany z reszta zespołu. Bramkarze graja do błedu - Pawelek go popełnil wiec licze, ze dzisiaj zagra Jovaic. Nie ma Sobolewskiego, Wilk zostal sciagniety by w przyszłosci go zastapił wiec tez istnieje realna szansa na jego gre. Gargula juz wrocił wiec tez istnieje szansa ze zagra. Małecki bedzie ustawiony w pomocy ale z Riosem moga sie wymieniac bo Andres lubi sie cofac, jako drugi napastnik Brozek. Z wiara w zwyciestwo musi sie udac bo wiecznie przegrywac taki zespoł jak Wisła nie moze.