Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2010, 07:01
PanPlamka napisał(a):Wyświetl post
Zaluje ze redakcja tego serwisu nie poszla z Majchrowskim i Niedzialkowska na konfrontacje. Trzeba bylo im rzucic dokumentacje przetargowa pod nos i niech sie tlumacza przed reporterami. Dobrze, ze chociaz jakis redaktor wypomnial im, ze stadion klasy ELITE wymaga telebimow.
Właśnie ja wspomniałem o tym elite w kontekście telebimów - i widzisz jak szybko się wykpiła... Co do konfrontacji, to nie takie proste. Napastliwym tonem zyskalibyśmy więcej przeciwników niż zwolenników. Poza tym nawet nie ma jak przerwać w trakcie wypowiedzi, bo nie dostajesz mikrofonu, dystrybuowanego przez miejskiego rzecznika. Mieć ze sobą dokumentację przetargową... fajnie, tylko że to tony papieru - więc znalezienie w danym momencie akurat tego, o czym jest mówione, jest niemożliwością. Ten asfalt w przetargu znalazł dla mnie PiotrG wczoraj (dzięki!). Także widoczność ze sky-boksa można było sprawdzić dopiero po konferencji.

Uważam, że zadawane pytania były niezłe (zacieki, brak telebimów, powód gry z Polonią na Hutniku, co z umową, widok ze sky-boksa) - na więcej brakło czasu. W trakcie odpowiedzi nie ma możliwości riposty, chyba że bawimy się w przekrzykiwanie zza kamer. Niestety, mikrofon dostała też pani, którą najbardziej interesuje koncert Prince'a.
Odpowiedz cytując