Wyświetl pojedynczy post
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2010, 13:17
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Myślę , że brak w składzie Rado spowodowany jest kontuzją, na którą zawodnik uskarżał się w meczu z Ruchem - bo w końcu nie rezygnuje się z zawodnika , który grał poprawnie i był wyróżniającą się in plus postacią w szarzyźnie jaką prezentowała Wisła. Będziemy mieli możliwość "podziwiania" Garguły i oby nie odnowiła mu się kontuzja.
Markusowe skrzydła to nic innego jak sabotaż klubu. Z prawej strony zawodnik bez podania, a z drugiej strony rozgrywający bez dryblingu i po kontuzji
Spokojnie, bo znając życie, Kula może wymyślić nową taktykę na ten mecz. Ciekaw jestem postawy drużyny bez Sobola.
Czy odbije sie to pozytywnie czy negatywnie, a wynik ogolnie mam w dupie, licze jak zawsze na zwycięstwo!

Rios do ataku, nie robmy z niego ku*** pomocnika, bo za miesiąc będziemy mieli 5 skrzydłowych 6 środkowych i ŻADNEGO napastnika. Można było tego Tiboniego na pół roku chociaż, cokolwiek, ehh, chyba nawet z Łubu Dudu Goal Machine bym sie cieszył. Potrzeba nam przebłysku, czegoś kogoś, a niestety wszyscy wyglądają na tak samo wolnych i zupełnie bezprzebojowych.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno