Wyświetl pojedynczy post
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2010, 12:01
Lech jeszcze nie gra dalej ... to połowa drogi dopiero .
Oni w pierwszym meczu zdobyli szybko pierwszego gola , to był dobry dopalacz , raczej wątpliwe żeby Wisełka przegrała mecz ze słabośrednimi Azerami w sytuacji strzelenia pierwszej bramki , nawet Ruch w swoim meczu w takiej sytuacji mógłby pociągnąć taki mecz . Szkoda że polscy piłkarze dają z siebie wszystko i więcej raczej tylko wtedy gdy okoliczności im sprzyjają .
Cytat:
Oczywiscie lepiej grac zle i awansowac niz grac zle a odpadac ale ja tego nie neguje. Ja mowie ze sa tak samo chujowi jak My i Ruch i w moim mniemaniu nie zmienil tego awans po karnych z Interem Baku
Tyle że tylko wynik jest premiowany , za efekty specjalne nie dostaje się "punktów" . O stylu najczesciej się pisze gdy drużyna wygrywa , zaś jeśli przeciwnik wygra bardzo szczesliwie zazwyczaj się tego nawet nie podnosi , a już napewno nie pamieta .
Opinia masowa kształtuje się na przykładzie wyniku , styl traci znaczenie , zapomina się o nim, a wynik pozostaje .
Sam przyznaj że przez te ostatnie wystepy w europie oceniasz surowo polską ligę , ja osobiście staram się patrzeć na to szerzej - Piłka Azerska jest nadal "kilometr" za nami i ta przewaga jesli chodzi przynajmniej o ligę bedzie sie powiekszała , chyba że tam wkroczą następni "szejkwie" , Polska liga jest coraz silniejsza , przynajmniej w stosunku do ostatnich lat , a grube wpadki w pucharach europejskich beda góra jeszcze jakies 3 sezony , w tym dziesiecioleciu Polska liga bedzie jedna z ciekawszych w europie , oczywiscie nie licząc gigantów europejskich , do nich tak szybko się nie zbliżymy jesli w ogóle.
Ostatnio edytowane przez jachting : 20.08.2010 o godz. 12:26.
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując