Cytat:
|
I tyle nalezy napisać tym, ktorzy próbują wmowić innym, że Lech sie kompomituje, a Wisła to BÓG, gdyż Wisła w nastepnym sezonie może mieć problemy z rozstawieniem nawet w II rundzie el.LM nie wspominajac już o III rundzie El.LE. WIęc kolejne kompromitacje są blisko, gdy nic sie nie zmieni
|
Rozumiem ze to m.in do mnie. A czy ktos tu pisze ze Wisla zagrala super z Levadia czy Karabachem? Wisla sie skompromitowala i tak samo Amica wcale nie jest lepsza. Raz uratowaly ich karne, raz gol w 120 minucie z Austria Wieden. Pozniej zameczyla ich Sparta (oczywiscie Sparta byla faworytem) i strzelaja tyle bramek ze ogladanie ich meczow jest dla wszystkich Polakow przyjemnoscia. Cale 2 gole w 6 meczach. Ehh, roznia sie od Wisly tylko tym ze awansowali dalej, tak czy nie?
A tak naprawde to rzeczywiscie w kluczowych momentach maja zajebistego farta. Jak pisalem wyzej Austria i 120 minuta, karne z Interem, jeszcze tylko brakowalo rok temu pokonac na karne Bruggie.
Oczywiscie lepiej grac zle i awansowac niz grac zle a odpadac ale ja tego nie neguje. Ja mowie ze sa tak samo chujowi jak My i Ruch i w moim mniemaniu nie zmienil tego awans po karnych z Interem Baku
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.