Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2010, 11:08
Odnośnie relacji konferencji ze strony klubowej. Nie wiem czy to błędy w relacji czy tak faktycznie mówila pani Niedziałkowska : o parkingach wzdłuż Reymana juz tu mówiono, druga sprawa :"Niedziałkowska poinformowała również o tym, dlaczego rama podtrzymująca dach obu trybun, wschodniej i zachodniej, jest żelbetowa. „Rama stalowa została zastąpiona ramą żelbetową z powodu braku gwarancji bezpieczeństwa” – powiedziała, dodając, że gminę kosztowało to dodatkowe 12 mln zł, 6 mln na każdą z trybun. " - przecież jest na odwrót bo mamy ramy stalowe.Więc albo się znów pomyliła albo mamy zagrażajace bezpieczeństwu ramy stalowe
"„Oceniam pod względem konstrukcyjnym, czy to stwarza zagrożenie, czy są wżery w betonie, czy zbrojenie wystaje i jest skorodowane. Takich elementów nie ma. My realizujący pewne zadania mamy troszeczkę inne spojrzenie na zdjęcia dziennikarzy, bo ja nieraz widziałam dziurę, która została sfotografowana w tak umiejętny sposób, że byłam sama przerażona” – tłumaczyła Niedziałkowska." - jawna bezczelność - jasno było napisane że chodzi o trybune ukończoną czyli wschodnią, zdjecia były także robione z dalszej odleglosci, mają te zdjęcia z ostatniej interpelacji od radnego Olszówki

"
Kolejną sprawą, która żywo interesowała przedstawicieli mediów, były telebimy. „Wszystko jest przygotowane pod montaż telebimów, mogą być w każdej chwili zamontowane. W tym momencie na te rozgrywki nie będą zakupione. Koszt tych telebimów kształtuje się na poziomie około 1,8 mln zł za jeden. W tym momencie chcemy zakończyć realizację budowy. Dla nas priorytetem jest oddanie całości funkcjonalno-użytkowej” – stwierdziła Joanna Niedziałkowska." - znów brak podstawowej wiedzy.Koszt m2 dobrego ekranu LCD 5-6 tyś, czyli prawie 3 razy mniej.
Odpowiedz cytując