Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2010, 08:21
Cytat:
Wyłączyłeś całkiem myślenie, że już brniesz w zaparte wbrew logice i faktom? Lech zagrał fatalnie w rewanżu z Azerami, ale awansował. Przegrał z Pragą, ale gra dalej w LE. Teraz wygrał na Ukrainie. To nie jest kompromitacja, pomimo twoich krzyków, buntu, tupania nóżkami, wyzywania rywali, płakania do poduszki i produkowania beznadziejnie głupich wpisów na forum.

Jak ja nie znoszę upartego bezmyślnego pieprzenia.
Przepraszam jesli cie urazilem. Wszak nie od dzisiaj wiadomo ze jestes kibicem Wisly, Jagi, Ruchu i Lecha- no bo graja w pucharach. Ciekawe czy kiedys kibicowales lub bedziesz kibicowal Cracovii

A co do mojej opinii to kazdy moze miec swoje zdanie. Moze zle ujalem sprawe, moze nie chodzi o to ze kompromituja polska pilke bo jednak awansowac awansuja ale graja tak samo chujowo jak Wisla i Ruch. Rozbica miedzy kompromitacja Wisly, Ruchu a Amica jest taka ze tamci graja zle a awansuja
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując