Wyświetl pojedynczy post
twardybidon
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2010, 05:24
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Na razie nie dał mi powodów, żeby mu nie wierzyć, ale uważam (mimo naszej słabej gry jak narazie), że robi się bardzo ciekawie. Rozumiem, że żal Głowy i Marcela, ale szczerze powiedziawszy - Głowa zasłużył na wyjazd i chciał jechać, a Marcyś to była jednak za wysoka półka jak na nasz klub.
Eh, ja już nie mogę czytać powtarzanych w kółko tych samych komunałów o stoperach, że jeden był za dobry, a drugi chciał wyjechać i NIC się nie dało zrobić.

Droga frakcjo forumowych "optymistów" - obóz "maruderów" nie krytykuje samego odejścia Głowackiego i Marcelo. Wszystkich natomiast wpienia to, że nie zapewniono odpowiednich zastępców drużynie w przeddzień ważnych spotkań. To jest właśnie jedna z cech dobrego menedżmentu - umiejętność szybkiej reakcji i dostosowania się do kryzysowej sytuacji. Należało natychmiast po sprzedaży kupić jakiegoś sprawdzonego zawodnika np. Sadloka czy innego reprezentanta - oczywiście trzebaby na pewno przepłacić, ale po pierwsze sytuacja tego wymagała, a po drugie przeznaczonoby na to i tak tylko część zarobku z transferów M. i G.

Tymczasem zrobiono to samo co rok temu - niekompletny zespół wysłano na europejskie boiska z założeniem, że przejdziemy "ogórków". No i skończyło się jak rok temu - dodatkowo ta klęska przyniosła ze sobą kolejne problemy (dymisja trenera) i zawieruchy.
Odpowiedz cytując