Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2010, 00:26
Cytat:
No wiesz co . W Łodzi co czwarty chłopak z tamtych czasów może powiedzieć, że kopał w juniorach ŁKS-u. Ne wiem jak to było w innych miastach, ale za starych dobrych( dla piłki) czasów komuny to po łódzkich osiedlowych boiskach latali "skauci" przede wszystkim ŁKS-u i wyłapywali każdego lepiej kopiącego chłopaka, zapraszali na trening juniorów. I to nie było tak, że trener po jednym treningu chłopakowi dziękował, tylko zawsze dawał trochę czasu na okrzepnięcie.
Nie było inaczej Mój ojciec nic nigdy profesjonalnie nie grał, to była jakaś tam piąta drużyna zaplecza amatorów

Cytat:
Wiadomo, że Polonia ma w tej chwili najlepszych polskich zawodników dostępnych na poziomie ligowym, więc większość przeciwników będzie chciało wykorzystać zasadę fair play. Taka prawda, prezentujemy wysoki poziom, więc rywale będą chcieli to jakoś nadrobić.
Taka prawda, że takie gadanie zazwyczaj kończy się w ten sposób, że prędzej czy później trzeba te słowa przełknąć, bo się okazuje jak bardzo dalekie one są od rzeczywistości, która jest, no, jak zwykle, normalna i przeciętna. Wiadomo, jeden dobry mecz i już jest ekstaza, sam wiem co się działo po "dobrej przegranej" z Arsenalem Ale takie rzeczy, to lepiej sobie mówić na własnym forum gdzieś tam na www.kocham-polonie.prv.pl/forum, niż w gościach... Więcej pokory.
Legionista
Odpowiedz cytując