Cytat:
No wiesz co . W Łodzi co czwarty chłopak z tamtych czasów może powiedzieć, że kopał w juniorach ŁKS-u. Ne wiem jak to było w innych miastach, ale za starych dobrych( dla piłki) czasów komuny to po łódzkich osiedlowych boiskach latali "skauci" przede wszystkim ŁKS-u i wyłapywali każdego lepiej kopiącego chłopaka, zapraszali na trening juniorów. I to nie było tak, że trener po jednym treningu chłopakowi dziękował, tylko zawsze dawał trochę czasu na okrzepnięcie.
|
Nie było inaczej

Mój ojciec nic nigdy profesjonalnie nie grał, to była jakaś tam piąta drużyna zaplecza amatorów
Cytat:
|
Wiadomo, że Polonia ma w tej chwili najlepszych polskich zawodników dostępnych na poziomie ligowym, więc większość przeciwników będzie chciało wykorzystać zasadę fair play. Taka prawda, prezentujemy wysoki poziom, więc rywale będą chcieli to jakoś nadrobić.
|
Taka prawda, że takie gadanie zazwyczaj kończy się w ten sposób, że prędzej czy później trzeba te słowa przełknąć, bo się okazuje jak bardzo dalekie one są od rzeczywistości, która jest, no, jak zwykle, normalna i przeciętna. Wiadomo, jeden dobry mecz i już jest ekstaza, sam wiem co się działo po "dobrej przegranej" z Arsenalem

Ale takie rzeczy, to lepiej sobie mówić na własnym forum gdzieś tam na
www.kocham-polonie.prv.pl/forum, niż w gościach... Więcej pokory.