Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2010, 22:54
Cytat:
Nie porównuj odpadnięcia z pucharów z ekipami pokroju Dinamo T. Valarengi, Levadii, Kabarachu, Vetry, Cementranicy itp z odpadnięciem z takimi klubami jak Sparta, Club Brugge, Udinese itp. Gdyby odpadli z Interem Baku, to można było by mówić o czymś takim. To są dwie różne półki (i nikt zazwyczaj nie patrzy na formę piłkarzy, a na markę sportową zespołu)
A czy ja gdzies napisalem ze sie skompomitowali odpadajac z Udine i Bruggia? Napisalem ze przez dwa sezonie grali dobrze a w tym wlasnie bronia honoru polskiej pilki tak jak reszta druzyn. Czyli ja kompromituja.
Z interem Baku wygrali w karnych. Rownie dobrze mogli przegrac. U siebie przegrali z Azerami 0:1. W tym meczu twarze pilkarz Amici przypominaly mi twarze WIslakow czy plkarzy Ruchu. W czym jest roznica? Ze na karne, czyli mozna powiedziec przez rzut moneta udalo im sie awansowac? Pozniej mecz ze Sparta. Dwa razy porazka. Bezradnosc, bezsilnosc, znowu te mordy ktore myslaly ze juz sa gwiazdami europejskiego formatu a tutaj nawet nie umieja strzelic jednego gola w meczu. Dzis sie udalo wygrac z Dnipro. Tak jak pisalem na 6 meczow jeden dobry wystep. Co to jest jak nie kompromitacja? Na 6 meczow strzelone 2 bramki, co to jest jak nie kompromitacja? Rozumiem ze magia Lecha dziala, najbardziej medialny twor nawet kibicom Wisly czy Legii miesza w glowach.
Oczywiscie byc moze awansuja do fazy grupowej LE ale patrzac na styl gry to nie ma sie z czego cieszyc. Od poczatku sezonu prezentuja forme Piasta Gliwice i to jest cud ze wygrali z Azerami w karnych i druga czes cudu bedzie jak awansuja bo ten zespol w zadnym z 9 meczow ktore zagral w tym sezonie nie potrafil strzelic 2 goli. A jesli dobrze licze to we wszystkich zdoyli 3 braki (stracili 5). Naprawde forma godna napisania ze nie kompromituja polskiej pilki
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując