Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.08.2010, 21:05
Dobra krótka relacja z mojego pobytu na... uppps raczej pod.. stadionem. Na konferencję nie udaje nam się wejść mimo blisko poł godzinnych negocjacji chlopaków z SKWK.Odpowiedz była ze miasto to organizuje nie klub i kibice nie mają wstępu!!!!Ale mniejsza z tym. Tak czy siak udało nam się na chwilę wbić na stadion w pewien nieformalny sposób .Wygląd w środku- naprawde bomba - gdyby nie ten okrąglak to żadnych zarzutów.
Byłem strasznie ździwiony że o 20.30 tylu pracowników, dźwig działa. Zasięgneliśmy informacji u źródła tj. u monterów na budowie.Okazało się że dostali prikaz że mają dziś przyjść od 19 do 22 i robić COKOLWIEK - to ich słowa.Czujecie? np.jeden gośc na trybunie zachodniej wziął sobie ytonga i napier...ł przez pare minut młotkiem, a potem następnego, a reszta chodziła po trybunie i się wygłupiali.Punkt o 22 powiedzieli ze już musza iśc .I poszli.
Z ciekawostek dwa ostatnie maszty sa podłączone "na krótko" jutro kable będa demontować i zacznie sie właściwy montaż. Też z informacji z budowy sam montaż dachu potrwa jeszcze ok. miesiąc bo jest zrobiony tylko tak "żeby się utrzymał" w dniu 19.08 na wizycie I sekretarza.Podsumowując obiekt chroniony jakby testowali tam dziś rakiety V5 ale w środku jest naprawde git. Przemówienia Majchrowskiego i pytań nie słyszałem bo na konfie nas nie było
Odpowiedz cytując