Proximus napisał(a):

Wiem, wiem wszystko wiem.
Nowi piłkarze źli, starzy piłkarze źli itd, ale nie moglibyście na chwilę chociaż dać zarządowi spokój. Popatrzcie jakich piłkarzy "na papierze" ściągneliśmy.
Bunoza - jeden z najlepszych ŚO ligi chorwackiej, "biją się" o niego 2 reprezentacje.
Cikos - czołowy PO ligi słowackiej(patrzcie co Zilina robi),etatowy reprezentant młodzieżówek,
Jovanić - najlepszy bramkarz ligi serbskiej 09/10,
Rios - River Plate(tu akurat "papierów" mocnych nie ma ale mi przynajmniej się wydaje że to będzie najlepszy nasz napastnik choć to i tak nie jest wielka nobilitacja)
Chavez - mundial,
Żuraw - szatnia, autorytet, doświadczenie,
Palijić - jego akurat nie wiem czemu kupili ale trzeba przyznać że z Ruchem na tle tych patałachów się wyróżniał, choćby zaangażowaniem,
Wilk - nic jeszcze nie można o nim powiedzieć,
Mam nadzieję że niektóre użyte przeze mnie skróty myślowe zostaną na forum zrozumiane.
Nie mówcie że Basałaj won, zarząd won, Cupiał won, Bronek won, Jarek won, bo każdy z tych piłkarzy naprawdę ma papiery na granie i może (jeszcze) rzetelnie wzmocnić Wisłę.
Moim zdaniem natomiast(tak jak już gdzieś wyżej napisałem) problem jest w czasie dokonywania tych transferów. Ciężko się zgrywa drużynę jak co tydzień jeden nowy przyjeżdża a inny wyjeżdża. Wierzę że jak przyjdzie nowy trener i zacznie swoją wizję wdrążać to ta drużyna zacznie coś grać.
|
Wkoncu ktos napisal cos sensownego. Zgadzam sie z Toba w 100%