Colin napisał(a):

|
Powiedział tak Basałaj "na gorąco" po przyjętej dymisji Kasperczaka i klęsce z Azerami. Sam prawdopodobniej wtedy tak myślał i pewnie taki miał plan, ale jak widać sytuacja "trochę" się zmieniła w ciagu ostatnich dwóch tygodni, bo na giełdzie transferowej pojawili się ciekawi, młodzi, zagraniczni, ambtini trenerzy, w dodatku opcja współpracy z dyrektorem sportowym z Holandii i trzeba to wszystko na spokojnie przemyśleć, który z trenerów będzie najlepszą opcją. Lepiej trochę jeszcze poczekać ale podjąć najlepszy możliwy wybór, żeby ten trener był już z nami na lata (pobożne życzenia, sam chyba nie wiem co mówię, ale zawsze można mieć nadzieję, że się coś zmieniło i jak coś pójdzie nie tak to w pierwszej kolejności podziękuje się najsłabszym, niewiele wnoszącym piłkarzom, a nie trenerowi).
|
Dokładnie Colin, lepiej poczekać spokojnie tydzień czy 2 ale wybrać porządnie (mimo ze nigdy nie ma 100% pewności ze ktos sie sprawdzi).
Ja tam jestem cierpliwy, mimo ze wiem ze z Kulawikiem na ławce mozemy juz na starcie stracic sporo punktów. Z drugiej jednak strony nasza liga jest tak buraczana ze jak przyjdzie dobry trener i 2 porządnych zawodnikow spokojnie zdobędziemy miejsce na pudle.