palikot napisał(a):

|
Mam nadzieję, że Kula przestanie się bawić w eksperymenty i przestanie wystawiać Rado Kowalczyka bo nie mamy czasu na kolejną stratę punktów. Sobola tez by pasiło usadzić na ławie, bo gość jest kompletnie niewidoczny, bez formy fizycznej, cien zawodnika, zupełnie nie podłącza się do gry, a my mamy grac atakiem pozycyjnym... :O Super że w odbiorze jest niezawodny, ale niech sobie odpocznie. Ja nie rozumiem, jak srodkowy pomocnik unika gry, nie wychodzi do piłek, chowa sie za pomocnikami przeciwnej druzyny, dla mnie to jest dramat. W środku niech zagrają Jirsak z Gułą, albo Wilk. Licze na przełomowe 0:1 w 85 minucie...
|
sorry ale ja czegoś nie rozumiem. cały 2007/2008/2009/2010 był lament, że ani Skorża, ani Kasperczak nie wystawiają młodych, że "niech zagra jakiś z ME, nie zagra gorzej od ...(i tu wstawić nazwisko piłkarza który w ost. meczu zagrał słabiej, czyli Jirsak, Sobol, Diaz, Łobo)". teraz Kula próbuje młodego, który moim zdaniem właśnie nie gra gorzej od np. Jirsaka nie mówiąc o Łobo, to też źle. Owszem, Rado nie gra rewelacyjnie, ale właśnie nie gra gorzej, czyli - jest na plus, bo się ogra i jest szansa na lepiej, a w przypadku ww. - już nie.
poza tym - zobaczcie jak u nas traktuje się młodych, na przykładzie Cikosa. Koleś nie gra ani lepiej ani gorzej od reszty, kumple z drużyny opierdalają go jak burą sukę - patrz Małecki na Litwie, koleś gra debiut a Patryczek jedzie po nim że nie podał tam gdzie akurat pobiegł, aż Cikos przepraszał, albo Sobol w Chorzowie, kilka razy go tak zjebał że aż żal. Jak oni mają się wkomponować

?
nie wspomnę tu o Kulawiku który obarczył go winą za to że w Pawełek wygrał konkurs "mam marzenie" i gra w Wiśle zupełnie się do tego nie nadając. I ma taki trener pretensje że zamiast po polsku wyp... piłkę chciał ją wyprowadzić tak jak cywilizowany świat robi. Tyle że tam jest komu podać, u nas nie ma i są straty. Tam na takie ewentualności są stoperzy i bramkarz, a u nas jest Kowalski i Pawełek. Ale winę najlepiej na młodego Cikosa.