Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2010, 16:48
Buziek_LG napisał(a):Wyświetl post
Wybacz że wybrałem Twój post bo równie dobrze mógłbym wybrać kilku innych osób. Sprawa jest prosta albo stosuje się przepis zawsze i jest się uczciwym albo stosuje się wybiórczo i jest się krętaczem. Albo na początku meczu przy pomocy gwizdka wyznacza się granicę albo do końca meczu pozwala się na przekraczanie tego czy innego przepisu. Albo jest się s....ielem albo jest się honorowym. Nie ma stanów pośrednich.

Co zaś do tego co wkleił kreseq to jeśli sędzia rzeczywiście wypowiedział takie słowa to prawdopodobnie więcej nie posędziuje bo z tego co pamiętam w przepisach dotyczących sędziowania jest zapis o zakazie motywowania jednej decyzji błędnymi decyzjami w przeszłości. Czekam na ruch kolegium sędziów

ps. Wczoraj zadzwonił do mnie koleżka który jest byłym piłkarzem. Zapytał czy oglądałem mecz, odpowiedziałem że tak na co on: "No i wszystko odbyło się jak za starych dobrych czasów, ma być wygrana wygrana jest. Sędzia kryty i wszyscy szczęśliwi"
Dokładnie zgadzam się z tym co napisałeś. Nic więcej nie trzeba dodawać.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując