Prawda jest taka ze sedzia mogl odgwizdac co odgwizdal i tyle. Punkt widzienia zalezy od punktu siedzenia w tym wypadku. Gdyby to byl mecz Wisly - Wisla by byla zadowolona, inni by psioczyli.
Ja osobiscie w przypadku takiej sytuacji z naszym bramkarzem bym sie nie podniecal bo co jak co, ale grac na czas tez trzeba umiec.
Wiadomo ze sedziowie nie wszystko odgwizduja, ale jednak widze roznice miedzy bezczelna gra na czas, ktora zmienia losy meczu, i bzdetami typu koszulki w spodenkach.
Co innego jest puszczenie gry na granicy faulu, a co innego bezczelne poprawianie rajtek w 93 minucie.
Cieszy mnie ta cala sytuacja bo moze nauczy to bezczelnych opierdalajacych sie kopaczy ze gra sie do konca i wlasnie z duchem gry.
Jesli bramkarz polozy sie na ziemi, wstanie, kulnie pilke i wykopie - Ok opoznia gre ale przepisy mu to umozliwiaja i nie razi to mnie. Jesli natomiast jest sie debilem i trzymajac pilke w rece poprawia sobie skarpety, to sorry ale za frajerstwo i bezczelnosc sie placi.
Nie wiem czemu prujecie sie od poniedzialku o ta sytuacje. Nie mam pojecia czemu jak ktos wczesniej zauwazyl "Legia wygrala przez przepis? To pewnie walek". Gdyby to byl mecz Odry Wodzislaw z Krisbudem Myszkow to by nikt o tym nie wspominal.
Szprotson i reszta - Powiedzcie mi co Wy byscie mistrzowie powiedzieli gdyby to Wisla a nie Legia byla? "Przepis to przepis" myle sie ?
Juz tutaj nie chodzi o to kto wygral dzieki temu. Chodzi o to ze moze nauczy to frajerow jak nalezy grac na czas.
Gdyby Cabaj byl normalny to by takiej akcji nie bylo.
Naprawde ilez mozna o tym gadac? Mecz sie skonczyl, wyniku sie nie zmieni, wszystko zgodnie z przepisami wiec o co chodzi tak naprawde? Prawnicy dzieki takiemu a nie innemu systemowi prawnemu wyciagaja ludzi z tarapatow i jakos trzeba z tym zyc...

Pretensje do tych, ktorzy taki przepis wymyslili. Moze powinni dac 40 sekund i mozliwosc skoczenia z pilka do kibla?
Jak juz pisalem : Sa .......y w regulaminach typu koszulki w spodenkach, ale sa tez takie sprawy jak faule z wyprostowanymi nogami, atak od tylu, spalony oraz gra na czas.
Z mojej strony EOT bo widac do wielu nie docieraja fakty, a jedynie to ze to Legia, wiec na 100 przekret i ogolnie nam nawet trawa pomaga.