Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2010, 11:46
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Chavez dostał pozwolenie na pracę ? Wydaje mi się, że jeszcze grać nie może, więc czemu piszecie, że Chavez w I składzie? Brożek w ogóle może już grać ? Garguła ? Jest wiele niewiadomych ;/ A ja po prostu nie chcę systemu z 4 skrzydłowymi i zeroma pomocnikami środkowymi!! Teraz jest piłka nowoczesna polegająca na szybkiej wymianie piłki a nasi niekreatywni piłkorze jak mają prowadzić akcje ? Jest za duży chaos ;]
Tutaj pojawia się następny punkt profesjonalnie przekazywanej informacji kibicom, tzn. kompletny brak informacji o tym czy Chavez ma już pozwolenie na pracę, czy Brożek nie jest kontuzjowany, za pewne dowiem się o tym w piątek na wieczór albo w sobotę oglądając skład Wisły.

Ja uważam, że nawet jak dostanie pozwolenie na pracę to i tak w sobotę zobaczymy duet Kowalski- Cleber, mam tylko nadzieję że w bramce zagra Jovanić.

Musimy zagęścić środek boiska, więc raczej dla Kamila Rado nie będzie miejsca, choć znając ''zaskoczenia'' Kulawika znowu go zobaczę na boisku a wolę oglądać - Wilka, ciekawe kto teraz wyląduje na ławce ostatnio padło na Brożek Piotrka, nie wiem czemu.

W tym meczu musimy nastawić się na kontrataki, bo w aktualnej formie, granie z Widzewem na wymianę ciosów może się dla nas bardzo źle skończyć.
Co za czasy nastały, abyśmy się musieli martwić czy przywieziemy z Łodzi, choć punkt. Przedtem to licytacja na forum ile to raz bramkarz Polonii, ŁKS-u czy innego zespołu będzie wyjmował piłkę z bramki, a teraz modlitwy o to aby nasza obrona zagrała na zero z tyłu a ktoś jakimś cudem wepchnął piłkę do bramki Widzewa.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.