nie chce tutaj bronic architektów, bo błedy zostały popełnione, ale głowna odpowiedzialnosc spada na inwestora czyli w tym wypadku miasto...przerabianie projektu z 22 tys o bardzo przecietnej architekturze,ukladzie przestrzenno-funkcjonalnym i przyjętych rozwiązanaich - często błednych i nietrafionych na obiekt o pojemnosc 35 tys. na klase ELITE jest naprawde sprawą trudną i w dodatku architekci ktorzy nie maja bladego pojecia o prejektowaniu tego tpu obiektów o tej randze... tj jak efekt DOMINA spieprzysz w jednym a efekt jest w kilku...zarowno biuro jak i inwestor są siebie warci i trzymają jeden poziom czyli denny poziom...generalnie gdyby nie olbrzymie pieniadze to obiekt nadaje sie do wyburzenia...jakies 2-3 lata te,mu jak widzialem wizualizacje i pierwsze plany to kategorycznie wypowiadalem sie zeby tego nie budowac ale wszyscy piali ze to lepsze niz nic...ja osobiscie sie trzymam sie zasady ze jezeli mam miec dziadostwo, lipny produkt to wole tego wogole nie miec, i tak jets w przypadku tej inwestycji to widac bylo zanim wbili pierwsza lopate i nie pisze tego bo juz to widac i teraz wszyscy sa madrzy ale w archiwum forum pewnie sa wypowiedzi ludzi ktorzy mowili jak to sie skonczy...tj. architektura o rozwiazaniach i pomyslach z lat 70-tych...pół wieku w becnym rozwoju swiata

.... poza tym inwestycja adekwatna do poziomu klubu i sposobu jego funkcjonowania wiec nie nie ma tragedii w mojej ocenie...wszystko jest na swoim odpowiednim poziomie