Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.08.2010, 02:14
Opłaty w stosunku do osobówek wydają się że będą 'bardzo konkurencyjne'.Warszawa, czy Kraków - do granicy Niemieckiej - 90-100 zeta - pełen zachód.
Dziś tak kątem ucha słuchałem audycji w tokfm...to w ogóle jest niezły burdel - Każdy odcinek ma swojego zarządce i swoje ceny, każda umowa jest inna - np są takie że niezależnie od ruchu a co za tym idzie zysków, dana firma tak czy inaczej jest zabezpieczona bo jeśli kierowcy nie dopiszą to państwo dopłaci.
Ok - nie jesteśmy niemiachami czy holendrami ale te ceny to będzie jakiś kosmos

Tak z innej beczki - mój ulubiony przerzut Czarnecki

http://ryszardczarnecki.blog.onet.pl...,ID412788084,n

Wielki skandal...nie wiem czy koleś nie ma się do czego już do.......ić ale ja zaściankowiec z Krakowa wiem, choćby jeśłi chodzi o Czechy - że winieta musi być przyklejona do przedniej szyby.To jest nie przywilej a wymóg i nikogo nie interesuje czy Ty ją masz czy nie masz.To jest tak oczywiste jak to że nie wystarczy kupić biletu na mpk tylko trzeba go skasować.
W Czechach np nie tylko karane jest to że ktoś nie ma winiety(bądź ma ją w kieszeni) ale też to że ktoś nie odkleił starej nieważnej winiety.To nie chodzi o Polaków, Greków czy rumunów, tylko o zasadę która jest taka sama dla wszystkich.
Taki wielki obieżyświat i tego nie wie...żal