Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2010, 23:59
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Łomot z Jimenezem/Petrescu/Mourinho/Simeone/Engelem czy też z Kulawikiem mi nie robi różnicy.

Niech choć jeden transfer w tym oknie zrobią na miarę naszych 'europejskich ambicji'.

Nie koniecznie, liga jest tak 'wyrównana' (słaba), każdy gubi punkty z kim może, więc jeśli np (załóżmy) rundę rewanżową zagramy bez porażki (nie jest to niemożliwe) to mozna dużo nadrobić.

Moze nie tyle slaba ,co wyrównana

z tym ze popatrzcie sobie jak graja zespoly w lidze.....sa jakies pomysly i checi

ja jestem zalamany ze u nas nie ma ani jednego i drugiego,natomiast jedyna co widac to jaks dziwna niemoc?bezradnosc? flustracja? i to jest dramat ...

Iq2 napisał(a):
Jedna rzecz która mnie tylko wkurza w kwestii że nie ma trenera, to to że następny mecz poprowadzi Kula.Nie dla tego że ten zagrał, tamten nie itp - tylko przez skandaliczną konferencje.
Na prawdę z dala od takich ludzi - ten człowiek nigdy trenerem nie zostanie a szkoda bo całe lata oglądałem Kulawika na boisku i był to zawodnik o którym złego słowa powiedzieć nie można było.Natomiast trenerka....
Kulawik tez mnie wkurzyl

zamiast po meczu w Chodzowie,powiedziec "tak cala druzyna zagrala jak ostatnie cipy" to zaczał brnać w szukanie kozla ofiarneg,bo z Ruchem nie przegral jeden Cikos tylko przegral caly zespół.Musze przyznac za bardzo szanowalem go jako pilkarza ,ale teraz jego osoba mi sie nie podoba i niech lepiej zakonczy jak najsszybciej bycie trenerm Wisly.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 18.08.2010 o godz. 00:04.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI