Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2010, 23:26
flamengista napisał(a):Wyświetl post

Ja się pytam - ile jeszcze mamy czekać na fachowca, który da szansę na walkę o górną część tabeli (o podium nawet już nie marzę, widzę jak Henry zawalił przygotowania do sezonu). Czy nowy trener przyjdzie, jak będziemy czerwoną latarnią, czy dopiero po spadku do pierwszej ligi.

Ja nie żartuję, w obecnej formie, przy całkowitym braku drużyny nawet ze spadkiem należy się liczyć.

Oczywiście trenera zatrudni się na tyle późno, by okienko transferowe się zamknęło. Będzie wtedy można przez całą rundę wciskać kit o "rychłych wzmocnieniach" - zarówno nowemu szkoleniowcowi, jak i kibicom. Znowu pojawi się zainteresowanie Tristanami i Izoldą, Romeu i Julią. Nowi zawodnicy będą już spakowani, na walizkach oczekiwać na sygnał. Kto wie, może nawet dojdą do samolotu.

.
A dla mnie tydzień w tą czy w tamtą to nie jest jakiś problem.Wiadomo że wszystko się może zmienić ale z tego co widać plan jest trener z zagranicy, czyli gość nie mający pojęcia kim mu przyjdzie grać.Tak więc optymistycznie można przyjąć że jakieś prawdziwe efekty pracy poznamy na wiosnę - ta runda to bardziej wieczorek zapoznawczy.

dlatego ja uważam że to ma małe znaczenie czy dziś czy po Widzewie - znaczenie ma to kto zostanie trenerem.
A co do transferów w tym okienku...patrząc na to kogo oni nakupowali to ja autentycznie nie chcę już żadnych transferów -
Niech grają Ci co są i Ci którzy przyszli - może to otworzy oczy Cupiałowi że wiara w takich kolesi jak Kapka i reszta naszych wspaniałych skautów to jak wiara w moc jasnowidza z Człuchowa, choć tu można założyć że jego moc jest większa

Najważniejsze by przyszedł jakiś rokujący dobrze trener a czy to będzie dziś czy za tydzień - nie ma znaczenia.Ten sezon najpewniej i tak jest stracony.