Wyświetl pojedynczy post
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2010, 22:13
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Jak się broniłem przed paranoją, tak po tej wypowiedź bariery pękły. Mamy jeden wielki burdel w obronie, mamy burdel jeśli idzie o obiecany pion sportowy( dyrektor, scouci) a teraz wykorzystujemy zwolnienie trenera żeby zatuszować te braki. Przez najbliższy tydzień oczy mediów i kibiców będą zwrócone na wolną posadę trenera. W końcu zatrudnią jakiegoś gościa, prawdopodobnie bez doświadczenia i... Okaże się, że jest już za późno na wzmocnienia, że nie chcą brać piłkarzy "z youtube'a". Dadzą trenerowi rozwaloną drużynę bez wzmocnień jednocześnie oczekując wyników. Zimą zwolnią bo zostawi drużynę poza podium i będzie to samo- "przecież z transferami trzeba poczekać na decyzję w sprawie trenera". Naprawdę chciałbym się mylić. Nawet jeżeli oni przesuwają decyzję z zatrudnieniem trenera w dobrej wierze( żeby zakontraktować najlepszego) to i tak robią źle. Chytry dwa razy traci. W zarządzaniu nawet bardzo duża p*zda nie jest w stanie zastąpić kogoś z cojones na miejscu- chodzi mi o umiejętność podejmowania zdecydowanych decyzji. W tej chwili trzeba jeszcze kogoś zakontraktować na boki obrony i przydałoby się na stopera. O napastniku strzelającym bramki nie wspomnę, bo jest tylko Brożek( w dodatku chwilowo kontuzjowany), a jak się okazuje reszta "napastników" woli chować się po kątach a nie dochodzić do sytuacji strzeleckich( nie mówiąc o ich wykorzystywaniu). Małecki to typ bocznego napastnika, Boguski to typ cofniętego napastnika zresztą z tą formą to on się do ME nadaje, Żuraw to teraz też cofnięty napastnik, jak się okazuje Rios też biega gdzieś koło linii połowy boiska. Tymczasem my się pierdzielimy z zatrudnieniem trenera. Nawet Mourinho bata z g*wna nie ukręci.
Cóż muszę przyznać że zgadzam się w 100%. Dokładnie to samo sobie pomyślałem...ale nie chciałem pisać, bo co to da...i tak nikt nie bierze pod uwagę opinii kibiców. Coś mi się zdaje ze własnie tak będzie,że trenera zatrudnią w ostatniej chwili, nawet nie wiadomo kogo, i zaczną jęczeć że nie mieli czasu na wzmocnienia i że dogrywamy tym składem do zimy. W zimie niby miały być wzmocnienia, ale wątpię. Myślę ze jak będziemy zajmować miejsce poza pierwszą czwórką z duża stratą to Cupiał machnie ręką...i powie że walczymy za rok....i tak ch*j strzeli kolejny sezon...