Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2010, 20:08
Oficjalną stronę internetową mamy jedną.
Ponadto wydaje mi się , że rzecznik prasowy Wisły , czy prezes inaczej się nazywają aniżeli informator44(czy jak mu tam było).
Jeżeli są osoby , które chcą mieć do kogoś pretensje w związku z tym , że gdzieś tam pisało coś , a stało się zupełnie inaczej , to powinni mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie i do swoich ,,rozpalonych głów''.

A co do tego , że Basałaj kłamie , bo powiedział o 2 - 3 nazwiskach .
To owszem być może jest to jakaś poszlaka do tego by stwierdzić , że klub jest w czarnej dupie z poszukiwaniami trenera . Z drugiej jednak strony może to również oznaczać , ze klub ustalił finałową 3 , ale jeden z trenerów ma takie wymagania finansowe/zobowiązania kontraktowe , że jego pozyskanie jest możliwe , ale bardzo wątpliwe. Dlatego nie ma co rzucać oskarżeń na wiatr.

Mnie szczerze pisząc , bardziej od tych wszystkich informacji o trenerach wszelakich , ucieszyła ta informacja o potencjalnym zagranicznym dyrektorze sportowym.
Chociaż nawiązując do tego co napisałem w pierwszej części posta , traktuje tego typu informacje bardzo , ale to bardzo ostrożnie . Nie zamierzam rozrysowywać setek abstrakcyjnych sytuacji związanych z etapami pozyskania , czy też przyszłą działalnością w Wiśle , byłego dyr.sportowego PSV.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 17.08.2010 o godz. 20:15.