Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2010, 19:33
Powiem szczerze, że liczyłem iż nowy trener zostanie zaprezentowany najpóźniej jutro, a tu mamy komunikat o tym, że czekam do przyszłego tygodnia, przepraszam bardzo ale 10 dni, które dał sobie Prezes Bogdan Basałaj mija jak się nie mylę jutro. A trenera jak nie było tak nie ma.

Zgadzam się, że kibiców w tym klubie zaczyna się traktować tak jakby byli powietrzem, lakoniczne komunikaty, nie dotrzymywanie słowa, mydlenie oczu, o tym że nowy stoper już do nas jedzie, że trener jest tuż, tuż, bzdury, bzdury.

Nie rozumiem takiego działania władz w naszym klubie. Coraz bardziej boję się, że serial pt ''Szukamy trenera-zgłoś się i Ty'' będzie trwał bardzo długo, może nie tak długo jak tasiemiec z bramkarzami,ale swoje będziemy musieli odczekać, aż boję się w tym momencie pomyśleć, że po raz kolejny udało się nam wkręcić film, że Jimenez, Petrescu będą trenerem Wisły, a w przyszłym tygodniu, na konferencji zobaczymy jakiegoś kolejnego no-name z nie wiadomo jakiej dziury, a nasz zarząd z dumą oświadczy, że znalazł najlepszego trenera dla naszych drogich kopaczy, kto tym razem to będzie bo wujek, dziadek - już byli teraz mamy kolegę.

Pozostaje nam wciąż czekać i rozpatrywać przez następny tydzień kolejne kandydatury trenerów podsuniętych nam przez Onet, PS, WP, gdzie żadna z nich może nie być prawdziwa.
Myślę, że Basałaj wie co robi, odkładając decyzję o nowy trenerze do przyszłego tygodnia. Bo ja nie jestem do końca przekonany.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.