darek olszówka napisał(a):

Rozmawiałem z Gazeta Krakowska i będzie coś więcej jeszcze o elewacji (wysłałem zdjęcia i dałem komentarz).
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...kcie,id,t.html
Jak będzie gotowy tekst to wyśle jeszcze do Dziennika Polskiego i Interii oraz porozmawiam z nimi. Z resztą będzie cieżko, bo do tej pory się nie interesowali tym tematem. Tylko te powyższe się zainteresowały i coś pisały. Wysyłałem do wszystkich znanych i dostępnych. Zobaczymy jaki będzie teraz efekt z gotowym tekstem... Jak będzie trzeba to dodatkowo mogę zrobić konferencję prasową, najlepiej byłoby z przedstawicielem klubu i kibiców.
ps. dziś mi mailem napisali, że do końca tygodnia ma być gotowa odpowiedź na interpelację z 30 czerwca (dużo ważnych pytań). Czekamy...
|
Mam nadzieję, że robi to Pan z uczucia dla Wisły, a nie ze względów politycznych, aby przypodobać się kibicom Wisły. Dobra robota, chociaż zawszę może być lepiej

Tylko wiecie, żeby nie zrobić takie propagandy, że nikt na tego buble chodzić nie będzie chciał ;]
No chyba, że zatytułujecie nowe trendy światowe na krakowskim stadionie i opisać z ironią tą naszą ostatnią wiadomość pani z ZIKIT-u, za takie coś to powinna wylecieć z płaczem z roboty!! Majchrowski powinien twardą ręką trzymać swoich podwładnych, a nie tak z uległością wypowiadać się na dany temat, bo z każdą rozmową Majcher prezentuje inne stanowisku, więc wkoncu co ?
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A.
Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy