Wyświetl pojedynczy post
hawkins
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2010, 11:22
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Jestem pewnien ze nie tylko ja caly czas wysylam informacje do roznych serwisow. Problem jest z zainteresowaniem. Jest lepiej niz bylo ale to i tak nie dociera do szerszej grupy odbiorcow... A maja temat dobry i z konkretami.
Kontakt24 to chyba dobry kierunek.

Może po prostu nie byliśmy w stanie w wystarczającym stanie przekonać media do problemu. Pewnie jako kibice jesteśmy też dla nich mniej wiarygodni (brak obiektywizmu).

Uważam, że należałoby oszlifować listę PiotrG, dołączyć najbardziej rażącą dokumentacje zdjęciową i nie komentować już nic (tzn. uniknąć własnych opinii typu "to jest skandal", "Majchrowski musi ponieść konsekwencje" itd). Wystarczy tytuł "Stadion za pół miliarda" i ta właśnie lista ze zdjęciami.

Można by też podpisać się jako użytkownicy forum Wislakrakow.com, wymieniając nicki osób, które się z takową listą zgadzają (myślę, że trzycyfrowa liczba użytkowników by się uzbierała).

Taka dokumentacja z porażającą ilością suchych faktów i argumentów + wielka lista zbulwersowanych osób podziałała by na wyobraźnie każdego dziennikarzyny.
Odpowiedz cytując