Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
bozar
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2010, 10:13
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Ci wszyscy co pie....ą o jakoby "skandalicznej" czy niby wydumanej decyzji sędziego, niech sobie obejrzą te właśnie filmiki. Jeden z meczu pucharowego (!!!) Celtic - Szachtar, gdzie jak widać sędzia podyktował rzut wolny i to z miejsca gdzie bramkarz kończył swoje przewinienie czyli 11 sek. a nie jak sugerowali to słabo zorientowani, czy nazwijmy to wprost tępogłowi z miejsca gdzie mija właśnie 6 sek. Bajdurzenie, że niby nigdzie i nigdy się tak nie gwiżdże można sobie teraz w kapcie włożyć.
Dokładnie tyle samo sekund miał Cabaj - 11 sek. I skończcie te pierdoły skoro jak widać nie macie pojęcia o przepisach piłki nożnej. Zajmijcie się bierkami a nie footbolem, bo tylko zaśmiecacie niepotrzebnie forum.
Myśle, że to koniec tematu ? No chyba, ze ktoś nie rozumie to co widzi (filmy).
...bo ty się znasz...
I nie życzę sobie wyzywania mnie od tępogłowych - kim ty koleś jesteś by mnie oceniać, na oczy mnie nie widziałeś.
Co do meritum - oczywiście dobrze pamiętam tą bramkę z meczu Szachtara z Celtikiem. Nie rozumiem czemu uznaje się za ok że sędzia gwiżdże wolnego z tego miejsca skoro przewinienie następuje w innym. Idąc takim tokiem rozumowania faule powinno się gwizdać z miejsca gdzie upadnie zawodnik a nie z miejsca gdzie był faulowany. Lol.
Przepisy takie czy inne nie zwalniają nas od trzeźwego myślenia i dyskusji.

To wszystko nie zmienia faktu że Craxa sfrajerzyła się w tym meczu pierwszorzędnie. Mogli prowadzić kilkoma bramkami-to co wyrabiała w obronie Legia budzi duże nadzieje przed meczem ze Śląskiem. Oby WKS ich pojechał należycie.

A do kolegów jarających się perspektywą spadku Craxy..jesteście żałośni. Kraków bez derbów? Naprawdę tego chcecie?
Heh co za czasy żebym musiał sąsiadów zza Błoń na forum bronić..
Ostatnio edytowane przez bozar : 17.08.2010 o godz. 10:16.
Odpowiedz cytując