Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 18:09
Troche mi sie teraz chce smiac z Legii i Polonii
Po pierwsze caly blok defensywny Legii wykluczony przez kontuzje... cos mi to przypomina
Po drugie Skorza. Fajny z niego chlop, wydawalo mi sie ze i trener jeden z lepszych ale kurde cos ostatni rok to nie jest dla niego dobry okres (oczywiscie mowie to w trakcie meczu Legia-Cracovia, jest 0:1 a moze sie skonczyc 5:1) ale ta gra Legii nie powala. Wiadomo musza sie zgrac, znalezc jakis styl, przeciez tam obecnie bez tych 4 podstawowych stoperow to z 80% wyjsciowej 11 to nowi pilkarze.
No i ogolnie szla taka napinka ze strony Legionistow a ja widze ze jest u nich tak samo jak w tamtym sezonie i tak jak teraz u nas
A z Polonii mi sie chce smiac bo tez juz poszla napinka ze jacy oni mocni, ze z taka Legia wygrali a jak tak dalej pojdzie to sie okaze ze wygrali ze slaba Legia i mysle ze z jednym ze slabszych zepsolow w lidze- Gornikiem. hehe naprawde ta liga jest smieszna a my tymi napinkami tez jej dodajemy tego smiesznego uroku

EDIT
I jeszcze co do poiomu meczu. Wiadomo do ligi hiszpanskiej czy angielskiej to nam brakuje i pewnie zawsze bedzie brakowac ale... jest stadion jest impreza Na tych nowoczesnych stadionach, niekoniecznie wielkich te mecze naprawde jakos wygladaja. Nie wiem co sprawia ze mecze sa lepsze, moze atmosfera, moze sam stadion ale naprawde mozna taki mecz poogladac.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 16.08.2010 o godz. 18:14.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując