Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 17:01
Forza napisał(a):Wyświetl post
Co Ty gadasz?

Przecież w lidze hiszpańskiej gra jeszcze Atletico? Walencia? Depor? Mallorca? Malaga? Villareal?

Do czego Ty to porónujesz? Do polskiej buraczanej ligi? Wiesz przeciwko komu grał ten Fabiano Kanoute i reszta? Przeciwko Villi, Silvie, Joaquimowi, Forlanowi, Perei itd...

To wielkie osiągnięcie a w Polsce moze miec jeszcze lepiej. Liga buraczana. Kadrowo Wisła nadal najmocniejsza w Polsce (w zasadzie powinno to byc potwierdzone umiejętnościami a nie nazwiskami - szkoda).

Wręcz tutaj może się wybić. Drużyny ze wschodu Europy mają przecież ostatnimi laty sporą renomę, nie mówiąc o tym ile się tam zarabia.

Jeżeli PS mówił prawdę o tym że sam Manolo się interesował to BRAĆ !

Wiem przeciwko komu grali Ci zawodnicy, wiem też że wczoraj nasze gwiazdy nie poradziły sobie ze Straką, Pilarzem, Nykielm i innym gwiazdami polskiej ligi.

Trener potrzebuje dobrego materiału, na zbudowanie dobrej drużyny nie powiesz mi chyba, że z tymi zawodnikami możemy coś osiągnąć. Uważasz, że piłkarze z buraczanej ligi tu się zgadzam, są w stanie osiągnąć coś więcej na arenie międzynarodowej, niż w poprzednich latach

Sam trener pomoże nam na 2-3 mecze efekt nowej miotły, a potem wróci stare. Potrzebujemy wykonawców tego projektu, który zaproponuje nowy trener.

Możesz mi wyjaśnić, co oznacza ''w Polsce może mieć lepiej''
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.