Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 16:20
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Nie graliśmy 2 defensywnymi pomocnikami. W Łodzi mam nadzieje uda się zagrać na dwóch defensywnych.
Niestety ale powinniśmy tam bronić remisu licząc na kontry, a nie atakować! Bo przy naszej marnej obronie atakowanie to samobójstwo.

Pawełek
Cikos Chaves Cleber Pio Brożek
Wilk Sobolewski Diaz
Kirm Małecki Brożek

Zmiany Boguski Rios Rado
Nie wcześniej jednak niż od 60 minuty bez względu na wynik.
Co do składu, myślę że oglądać będziemy parę stoperów Kowalski- Cleber, Chavez może nie być jeszcze do końca zgrany z linią obrony, pomijam fakt, że nasza linia obrony w ogóle nie jest zgrana, ale to wszystko przez to, że zawodników, dokupowano w ostatniej chwili, kontuzję też doszły, nie było czasu na zgranie, póki co nie ryzykował bym z wystawieniem Chaveza w pierwszej 11. Oczywiście to i tak decyzja trenera, a zwykłego kibica szlag trafia, jak widzi jakie szkolne błędy popełniają nasi obrońcy.

Co dwóch defensywnych pomocników zgoda Sobolewski- Wilk, myślę jednak że Diaz powinien zagrać na lewej obronie a Piotrek na pomocy.

Też, uważam że w tym meczu powinniśmy się nastawić na kontry i szczególności większe wykorzystywanie bocznych sektorów boiska niż dotychczas.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.