martin_6 napisał(a):

|
Nie wolfy, w podanym fragmencie napisałeś jedynie, że Basałaj to dyletant i się nie nadaje, a Cupiał powinien wziąć prezesa z zagranicy. Gdzie odpowiedzi na moje pytania?
|
Tak jak napisałem - wtórny analfabetyzm. Pytałeś co konkretnie zarzucam Basałajowi - napisałem wprost, że brak mu doświadczenia w dobrze zarządzanym klubie, nie wie jak to wszystko powinno wyglądać. Jak Niemcy chcieli poprawić wydolność swoich piłkarzy, to ściągnęli najlepszych specjalistów na świecie z USA. Zachowując proporcje - trzeba brać przykład z lig, gdzie odpowiednie struktury działają i funkcjonują od dziesięcioleci i co najwyżej je przystosowywać do naszych warunków.
kolejny_klon_koyoota napisał(a):
|
Strasznie ciekaw jestem co będzie, jak za rok jednak coś zostanie zbudowane, struktury klubu będą przyzwoite, transfery będą ok, a Basałaj będzie dalej prezesem Wisły.
|
Będziemy wszyscy płakać.
Mogłeś w ogóle pojechać po całości, po co się ograniczasz? Zapytaj co będzie, jak Wisła zdobędzie za rok Ligę Mistrzów.
Pojechał nas Ruch, szykuje się w....... od Widzewa, brak piłkarzy i trenera, atmosfera jest tragiczna, a tu goście wyskakują z jakimiś swoimi urojeniami.