Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 13:41
[QUOTE=m_staszek;962264]Może już odgórnie nakazane jest tu takie pesymistyczne spojrzenie? Praca Basałaja to nie tylko transfery tu i teraz, mam wrażenie, że niektórzy tak tą pracę pojmują. Ale może się mylę, wyrocznią nie jestem...
Strasznie ciekaw jestem co będzie, jak za rok jednak coś zostanie zbudowane, struktury klubu będą przyzwoite, transfery będą ok, a Basałaj będzie dalej prezesem Wisły. Co wtedy powiesz? Ja jestem bez problemu w stanie przyznać się do ślepej wiary w lepsze jutro, jeżeli nic z tego nie będzie. A jeśli jednak ktoś wreszcie w Wiśle spełni takie obiecanki, czy i całe to obecne grono czarnowidzów nagle nie przemieni się w tych w stylu "przecież od początku wiedziałem, że Basałaj to odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku"...QUOTE]

No ale innych rezultatów poza w większości kontrowersyjnymi transferami i wywaleniem trenera jeszcze nie widać.
M.in. ja jestem krytykiem efektów pracy BB, gdyż na ten moment pozytywnych rezultatów nie widzę (pewnie poza wpływem sporej kasy za Głowę i Marcelo).
Jeśli one (poz. skutki) nadejdą nie omieszkam mu podziękować i moja dozgonna wdzięczność i szacunek go nie ominą.
Odpowiedz cytując