Wyświetl pojedynczy post
m_staszek
Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 13:15
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Kolejny.

To niech bierze łopatę i do roboty. Niech buduje. Chociaż nie ma wała żeby coś z tego wyszło, takie boisko to jednak sporo roboty.

O szkoleniu ma zerowe pojęcie, więc wolałby jakiegoś fachowca, który taki system widział chociaż na oczy.

Wierzcie dzieci nadal w wujka Basałaja. Może mu się uda. Chociaż nie ma żadnych racjonalnych przesłanek ku temu...
Co oznacza "Kolejny"? Może już odgórnie nakazane jest tu takie pesymistyczne spojrzenie? Praca Basałaja to nie tylko transfery tu i teraz, mam wrażenie, że niektórzy tak tą pracę pojmują. Ale może się mylę, wyrocznią nie jestem...
Strasznie ciekaw jestem co będzie, jak za rok jednak coś zostanie zbudowane, struktury klubu będą przyzwoite, transfery będą ok, a Basałaj będzie dalej prezesem Wisły. Co wtedy powiesz? Ja jestem bez problemu w stanie przyznać się do ślepej wiary w lepsze jutro, jeżeli nic z tego nie będzie. A jeśli jednak ktoś wreszcie w Wiśle spełni takie obiecanki, czy i całe to obecne grono czarnowidzów nagle nie przemieni się w tych w stylu "przecież od początku wiedziałem, że Basałaj to odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku"...

PS. Najlepiej jak w tej fali dzisiejszej krytyki po wczorajszym meczu ciągle przewija się nazwisko Bunozy. Nie wiem, czy mam aż takie kłopoty ze wzrokiem, że tylko ja nie widziałem go wczoraj na boisku?... Muszę iść do okulisty, niezwłocznie...
Myślenie nie boli...

Odpowiedz cytując