|
Nie jest dobrze. Wisła jest teraz zlepkiem lepszych i gorszych piłkarzy a nie poukładaną drużyną.
Wystawie naszym asiorom notki (sklala 0-5) ale mam wrażenie że problemem nie jest tylko słabość poszczególnych zawodników ....
Pawełek 2 - Wystraszył się że walnie w Diaza i zbierał sie do loba "tak nie do końca" ... sorki .. ale to jego wina (+ trochę pecha)
Cikos 2 - Najgorszy mecz chłopaka, współudział w 2 bramce ale w kilku sytuacjach, w których stracił piłkę poprostu nie miał komu zagrać (brak ruchu innych asiorów)
Cleber 4 - Grał dobrze może jest i wolny ale i tak na razie najlepszy stoper ...
Kowalski 2 - Wbrew całemu forum to nie było jego najgorsze spotkanie.. ale ..... to nie jest obrońca na miarę mistrza Polski (na razie)
Diaz 3 - Walczył jak zawsze .... efekty też jak zawsze ... ale on nie jest słabym punktem Wisły
Kirm 2 - Jeśli zacznie grac zespołowo (i jeśli będzie miał z kim) będzie o wiele bardziej pożyteczny
Sobolewski 2 - Słaby mecz ( nie ta szybkość)... pozytyw: mobilizowanie i szybkie wybijanie autów, negatyw: napieprzanie na Cikosza (to akurat nie mobilizuje)
Rado 3,5 - Dziwią mnie tu na forum złe oceny Rado ... w pierwszej połowie był wyróżniająca się postacią ..
Rios 3 - Tak jak myślałem .. zbawieniem Wisły nie był ... W pierwszej połowie nie istniał .. w drugiej pokazał że ma umiejętności - nie skreślam ....
Małecki 4 - Walczył, jak to Małecki i za to dostał ode mnie 4 ... do stałych fragmentów - niekoniecznie bym go wyznaczał ...
Żurawski 1 - powiedział co powiedział i tym zaistniał .. no jeszcze 1 główka .... napastnik który przez całą 1 połowę nie zaliczył jednej dobrej akcji nie powinien mówić że wszyscy są dziady ... może Panie Maćku skupmy się na sobie ....
Paljic 3 - zagrał dobrze, ma skłonności do niepotrzebnych dryblingów
Boguski 2 - no dalej słabo ale lepiej niż w poprzednich meczach, - wierze w Bogusia
Łobo 1,5 - trudno coś napisać pozytywnego ...
Ci którzy upatrywali słabości Wisły w postawie Brożków czy Boguskiego niech zauważą, że ich w przegranej 1 połowie nie było
W następnym meczu:
============Jovanic==============
=Cikosz==== Cleber==== Chevez==== Diaz
=Małecki=== Rado ===== Wilk====== Pi.Brożek
=======Rios==== Pa. Brożek========
Zmiana: Boguski, Garguła, Pailic
Ostatnio edytowane przez Grantar : 16.08.2010 o godz. 11:07.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|