|
Witam serdecznie po okresie 3 miesięcznej karencji.Pragnę złożyc podziekowanie moderowi za bana który wykluczył mnie na tak długi okres z forumowej braci.
Ale do rzeczy.Przez ten okres wydarzyło się tak wiele niekorzystnych dla Wisły faktów,że głowa mała.Przyczyny porażki z Karabachem nie będę już roztrząsał bo wszystko zostało w tym temacie powiedziane.Jeśli chodzi o dymisję Kasperczaka,to już błędem było ponowne zatrudnienie tego szkoleniowca.Odniosłem wrażenie że Henryk już jakiś czas temu zatrzymał się z rozbudową swego trenerskiegco warsztatu,a ponadto co by nie powiedziec,i materiał ludzki z którym Kasperowi przyszło pracowac-nie ten, który w UEFA przynosił chwałę i splendor.Inna kwestia to potencjalne wzmocnienia.Bunoza,Palijc,Rios...Myślę że niektórzy powinni posypac głowę popiołem,bądź wypic szklankę lodowatej wody.
Gwoli przypomnienia...Zurawski,Głowacki,Baszczu,kiedy przychodzili do Wisły również "odpalali" kawał czasu,zanim osiągali optymalną dyspozycję boiskową.Dodam także że im było o niebo łatwiej,z wiadomego względu.Brak bariery językowej.Uważam że nasze transfery w końcu odpalą.Trzeba im dac czasu.
Zeby nie był OT.
Nie wiem ile jest prawdy z faktem ewentualnej pracy prze R22 trenera Sevilli,ale gdyby to wypaliło to byłoby to potężne wydarzenie nie tylko w historii naszego klubu,ale i całej polskiej ligi.
Jestem bardzo na tak za tym panem!
PS.Smudzie dajmy spokój...Praca z reprą tego jegomościa pokazuje słusznośc stwierdzenia że z gówna bata nie ukręcisz.
Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za każdą decyzję Zarządu ,która sprowadzi Wisełkę na odpowiednie tory.
PS2.Do modera/ów.Bardzo proszę o nie banowanie mnie z byle powodu.To moje jedyne konto na tym forum.
|