Cytat:
Simao, mnie nie boli, do pewnych spraw można się przyzwyczaić Ale nie wylewam frustracji na Wisłe bo moja drużyna zremisowała kolejny mecz
|
A kto na Lech wylewa frustracje? Chocby Wisla byla 1 w tabeli, wygrala LM i kibice byliby w zajebistych nastrojach to zawsze jest dobry czas zeby wypomniec Wam Wasza arogancje i bute ktora prezentowaliscie jeszcze przed tym sezonem. Po prostu o pewnych sprawach trzeba mowic a nie je przmeilczac

Lech to nie Lech tylko Amica w najlepszym wypadku Amicolech. Kibice Amicolecha pompowali balonik? Tak czy nie? Byliscie najfajniejsi, najlepsi i wszystko naj? Tak czy nie? Ale zapomnieliscie podziekowac Smudzie bo jakos tak to jest z nim ze wszedzie czyni cuda. ZOstawil dobry klub ktory zniszczy kazdy kolejny trener no ale WY o tym nie pomysleliscie i dalej mysleliscie ze bedziecie naj. Tak juz nie jest i nie mysl teraz ze Ci kazdy reke poda

Za to samouwielbienie bedziecie jechani do konca swiata
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.