Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 07:16
Jedna rzecz jest dla mnie przerażająca.

Nawet nie mając wiele pieniędzy można było wzmocnić (albo właściwie uzupełnić skład).
Rozumiem że nie mamy kontaktów menadżerskich w Ameryce Południowej żeby pozyskać np. Diaza ze Śląska. Również nie będę robił z siebie błazna i pisał o jakichś wynalazkach z
1. FM
2. Z ligi Serbskiej czy Chorwackiej (po prostu ich nie oglądam!)
3. Polecam piłkarzy za darmo albo za nieduże pieniądze tych których widziałem wiele razy

Tak wyśmiewani przez niektórych na forum Pietrasiak i Tosik z Polonii Warszawa. Obaj przyszli za darmo
i od razu wywalczyli miejsce w pierwszej 11. Nie są to oczywiście piłkarze moich marzeń ale lepsi od Bunozy czy Cikosa. Ileż bym dał żeby to Pietrasiak i Tosik (gra na lewej i prawej obronie) grali zamiast wynalazków Kapki!

A ile było chichów śmichów niektórych pseudo znawców na forum jak pisałem jakiś czas temu że obaj są za darmo i do wzięcia. Jak cie nie stać na nowego Mercedesa czy BMW to lepiej kupić kilkuletniego Golfa czy Corolle niż kombinować jak koń pod górę.

Kolejny to Bruno - kwota odstępnego trochę ponad 200 tysięcy euro. Niewielkie pieniądze a świetny pomocnik. Może grać zarówno jako defensywny jak i ofensywny pomocnik

Sporo temu pisałem tez że Mierzejewski czy Peszko byli do wzięcia za darmo. Też były śmichy chichy kto to jest! Widać jacy znawcy są na naszym forum.

Bo moglibyśmy zapomnieć o sprowadzaniu piłkarzy z naszej ligi (w większości Polaków) tylko wtedy jak będziemy kupować obcokrajowców za kwoty powyżej 1-2 miliony euro albo mieć świetny skauting. Inaczej to ruletka. Jak widać w tej rundzie coś średnio potrafialiśmy (Bunoza, Cikos) No ale nie ma co płakać tylko trzeba przyjąć to po męsku.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując