Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.08.2010, 00:59
Gdybym był bogatym Cupiałem, to jutro bym przyszedł do klubu i wydał następujące polecenia Basałajowi :

1. Od dziś w rezerwach grają Ci i Ci aż do czasu wyrażenia ich zgody na odejscie przed czasem za porozumieniem stron

2. Do końca okienka masz znaleźć ich zastępców w wersji profesjonalnej za kwotę taką a taką i im szybciej stworzysz fachowy dział sportowy, tym lepiej dla Ciebie, aby systematycznie wzmacniać zespól i wymieniać jego najsłabsze ogniwa a nie odwrotnie

3. Nowy trener wraz ze sztabem, od jutra ma wprowadzać swoje rządy i wymagam 8 godzin pracy piłkarzy w klubie aż do czasu przyswojenia przez piłkarzy, profesjonalnego dbania o swoją kondycję i umiejętności poza klubem, tak aby jak wszędzie w Europie, w klubie trenować przede wszystkim taktykę i inne elementy gry kolektywnej

4. tutaj masz czek na bazę szkoleniową do wykonanania na wczoraj a do czasu zbudowania bazy szkoleniowej, trenujecie w Myślenicach a ten komu się to nie podoba, nie gra i nie trenuje nigdzie.

5. latem czekam na mistrza i być może LM a najdalej za dwa lata już tej LM będę wymagał

Chodzi mi o to, że nie toleruję dziadostwa i nie pozwolę na kpiny ze mnie i z moich pieniędzy, ciężko wypracowywanych przez ludzi z mojej TFK a tym bardziej na ich całkowitą utratę. Postanowiłem udowodnić sobie, że jestem jednak więcej warty od takiego Wojciechowskiego czy raczkujących właścicieli innych polskich klubów i wreszcie stworzę Wisłę na miarę moich zapowiedzi.

Tak bym postąpił, gdybym był bogaty jak Cupiał.
Ostatnio edytowane przez kot : 16.08.2010 o godz. 02:14.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując