Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2010, 23:23
Cytat:
Przecież taką samą piłkę Legia, Wisła i Lech grały w poprzednim sezonie.
Nie wydaje mi sie. Oczywiscie zaden z zespolow nie gral idealnie ale teraz to co prezentuje Wisla, Legia i Lech to jest koncowka tabeli. W tamtym sezonie Lech byl grozny w ofensywie bo mieli Lewego. Ten zawsze jakiegos karnego wykombinowal czy gola a teraz zwyczajnie tam nie ma kto kopnac pilki do bramki, Wisla z kolei to najlepsza obrona. Spokoj i doswiadczenie Glowy, talent Marcelo. Gole Marelo po rzutach wolnych czy roznych. Legia grala tak jak w meczu z Polonia. Zupelna kicha, brak atmosfery w zespole zuwagi na konflikt z ITI, w sumie tam jeszcze pilkarze nie przyzwyzaili sie do normalnego dopingu. Znowu musza poczuc jak to jest grac jak kibic jest z Toba a nie przciwko Tobie.
No ale kazdy moze miec swoje zdanie, szkoda ze Twoje polega na tym aby sie powymadrzac wtedy jak jest dobrze w Twoim klubie a jak jest zle to sie schowac i nic nie komentowac bo zamiast Ty z kogos to sie moze ktos z Ciebie nasmiewac

Cytat:
Mimo, ze facet jest za Polonią to ma niestety racje. Gralismy rok temu równie koszmarnie co na derbach. Albo i gorzej. Wisła i Lech również grały raczej padakę.
Jak wyzej napisalem- graly nie olsniewajaco ale mialy jakies atuty Wisla-obrona, Lech-atak, a teraz nie dosc ze zadne formacje nie graja dobrze to w druzynach sa porlbemy. Lech- twarz Zielinskiego, wywiady z Zielinskim mowia same za siebie, Wisla z kolei to rozbita druzyna, tzn rozbici sa Polacy Sobol, Zuraw, Brozki, Maly a Ci z zagranicy to nie wiem czy maja na to wyjebane czy tez im glupio i wstyd
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 15.08.2010 o godz. 23:26.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując