Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2010, 23:19
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Po drugie, wszyscy tu na forum wyśmiewają "ofensywę transferową". OK, sprzedaliśmy dwóch kluczowych obrońców, żałuję jak nie wiem, ale nie sprzedaliśmy żadnego z naszych ofensywnych techników. Przyszło do nas trochę kopaczy ofensywnych, ale skoro nikt nie odszedł, nasza siła uderzeniowa powinna być co najmniej podobna jak rok temu, tymczasem gramy ja niepełnosprawni, niewidomi, pijani piłkarze 3 ligi z ligi Aborygenów. Wstyd nas pokazać w Europie. Dostajemy baty na własnym podwórku... Czemu nasze panie są jeszcze bardziej rozlazłe niż były?
Kolega poprzedni sezon przespał? Kibicuje Wiśle od dwóch miesięcy?

Jedyną funkcjonującą formacją była obrona, którą rozwalono. Ofensywy nie wzmocniono. Niby czemu miałoby być lepiej?!

Na jakim świecie wy żyjecie? Jak złapiesz gumę to co - przebijasz drugą oponę i liczysz, że teraz pojedziesz?

westersyl napisał(a):Wyświetl post
To że piłkarze są beznadziejni to OCZYWISTOŚĆ. Niestety Kulawik na siłę chce się popisać i za bardzo mu to nie wychodzi. Z tych piłkarzy można byłoby zestawić coś lepszego.
CO LEPSZEGO?!

Obrona: Bunoza, Kowalski, Cikos, Cleber, Diaz. Trzech pierwszych to totalne piłkarskie zera. To co, mamy grać dwójką w obronie?
Skrzydła: Łobo, Kirm, Pajlić, Boguski, Małecki. Tylko Małecki nie potyka się o własne nogi, reszta to albo potencjalni nieudacznicy, albo goście którzy swoją nieudolność potwierdzają od minimum roku ( czyli nieudacznicy już spełnieni ).
Środek pomocy: Garguła, Jirsak, Sobolewski, Wilk. Dwóch pierwszych "odbudowuje się" odkąd tu przyszli, Sobol jest już stary, Wilk - trudno ocenić.
Atak: - nawet nie chce mi się komentować, bo wyjdzie, że najlepszy jest obecnie Małecki. Trzeba go - ....a - sklonować, trzykrotnie, żeby obskoczył oba skrzydła i atak. Acha - Małecki jest najlepszy, ale ogólnie - jest słaby. Po prostu na tle reszty wygląda niesamowicie, bo robi trochę ruchu.

Witamy w brutalnej rzeczywistości.

Kulawik, Kasperczak, Mourihnio - co za różnica? Cikos nie zacznie lepiej grać, bo to leszcz. Ale za to tani.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.08.2010 o godz. 23:34.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując