Na wstepie chcialbym pozdrowic wszystkich tych, ktorzy chwalili naszą 'ofensywe transferową' i oczywiscie ukochanego, elokwentnego i inteligentnego prezesa Bogdana Basałaja - sprzedanie Głowackiego jak juz mowilem bylo wspanialym posunieciem. Aha, mowilem jeszcze, ze zatesknimy za Jopem - nie mam racji?
Tutaj zaden trener nie pomoze. Po prostu prezentujemy obecnie poziom sredniaka ligi. Zlepek indywidualnosci. Transfery dopelnily czary goryczy. Jestem pewien, ze za tydzien Widzew nas rozjedzie.
Smiejcie sie dalej z Polonii czy Jagi, mowiliscie, ze to sa druzyny, ktore zjadamy na sniaadanie - uwazajcie tak dalej.
Pozwole sobie jeszcze ocenic naszych grajkow
Pawełek 3 - W swoim stylu, nie mial w sumie za wiele do roboty, raz obronil strzal Pulkowskiego, chociaz i tak byl spalony. Co do bramki - to byla mimo wszystko dosc dziwna i ciezka sytuacja. Nie wiem czy Jovanic lepiej zaprezentowalby sie w tym meczu. Z Karabachem potrafil, ze jest rownie slabym bramkarzem.
Cikos 1 - Najgorszy (rownie z Kowalskim) na boisku. Jakas kpina. Wypada tylko zacytowac slowa wielu uzytkownikow tego forum - 'wyglada jak mlody baszczu, bedzie swietnym zawodnikiem' - mlody baszczu, o ku*wa

Ale w sumie czego sie spodziewac po zawodniku, ktory spadl z ligi gorszej od naszej.
Cleber 4 - Trzymal poziom i ta cala obrone. Mimo wieku caly czas mocny punkt druzyny, tylko, ze za pol roku konczy kariere
Kowalski 1 - Nie ta liga. To samo co z Cikosem - czego sie spodziewac po zawodniku, ktory spadl z ligi.
Diaz 4 - Wypada tylko Juniorowi zyczyc transferu do jakiegos sredniaka z Francji, bo szkoda chlopaka. Dobry wystep, walczyl - jak zawsze.
Kirm 4 - Moze nie wszyscy to zauwazyli, ale ja widze przeblyski Kirma z meczu z Lewadyją. Mial ze dwa, trzy rajdy na bardzo dobrej szybkosci, kilka niezlych zgran z pierwszej pilki. Gra duzo lepiej niz w tamtym sezonie, zdziwila mnie wiec jego zmiana.
Rado 5 - Brawo dla tego chlopaka. Chcialo mu sie, widac, ze umiejetnosci ma. Tylko dlaczego zmieniony po 45 minutach?
Rios 3 - Raz faulowany w polu karnym (powinien byc karny) i jedna sytuacja, w ktorej ladnie przyjal, ale jednak gola nie strzelil. Troche malo.
Sobolewski 2 - Najgorszy kapitan (i mentalnie i niestety juz pilkarsko) w historii Wisly? Chyba tak. To juz nie ten Sobol.
Małecki 6 - Brawo Mały! Walczyl, wygrywal pojedynki. Najlepszy w naszej druzynie. Zreszta jak w kazdym meczu tego sezonu.
Zurawski 9 - dziewiatka za slowa wypowiedziane podczas meczu i po meczu. Tylko dziewiatka, bo powinien to powiedziec jeszcze bardziej dosadniej. Tak jak mawia klasyk - my jestesmy ku*wa dziadami i nie umiemy grac w pilke.
I brawo dla G(Ch)orzowa.
Paljic 2 - dobra wrzutka ze stalego fragmentu do Zurawia. Pozatym, nic wiecej. Ale czego sie spodziewac od zawodnika, ktory gral dobrze, ale w 4 lidze niemieckiej.
Boguski 1 - Jak zawsze od kiedy wrocil po kontuzji.
Łobo 1+ - Pierwsze przyjecie na aut, pozniej wywalczyl wolnego - tyle