Wyświetl pojedynczy post
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2010, 22:44
Panowie, obawiam się że zmiana trenera tego sezonu już nam nie uratuje. Tutaj trzeba gruntownej przebudowy. Jeśli ktoś w tym klubie myśli poważnie to ja mogę pogodzić się z środkiem tabeli pod warunkiem że będzie to wyglądało tak: przyjście nowego trenera z prawdziwego zdarzenia (np. Jimenez), danie mu szansy na spokojną prace czyli selekcję obecnych piłkarzy (czyt. wyjebanie darmozjadów w zimowym okienku). Również w zimowym okienku rozpoczęcie sprowadzania prawdziwych piłkarzy którzy realnie mogliby wzmocnić nasz skład. Rundę rewanżową poświęcić na zgrywanie "11", przed sezonem 2011/2012 dopieścić skład maksymalnie 1-2 piłkarzami. Po tym można wrócić na właściwie (pierwsze) miejsce. W między czasie nie zaszkodziłoby zbudować jakąkolwiek infrastrukturę klubową. Ja tylko tak widzę uzdrowienie obecnej sytuacji, jeśli tak się nie stanie to będziemy cały czas stać w martwym punkcie, a Levadie czy inne Karabachy będą już normą. Niestety obawiam się że to pozostanie tylko w sferze moich marzeń...